Oficina de Turisme de les Garrigues Català |  Castellano |  English |  Français 
Pàgina inicial     Contactar  
Agenda d'activitats

Agenda d'activitatsBases 2n Concurs Instagram

Obres presentades (Concurs Instagram)
Contacta amb nosaltres
Si desitgeu rebre més informació sobre els nostres serveis o bé us voleu posar en contacte, tan sols heu d'emplenar aquest formulari. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

Nom
Cognoms
Adreça
Codi Postal
Població
Telèfon
Fax
E-mail
Comentaris
  Validació visual
Validació visual

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades de caràcter personal que ha proporcionat a el Consell estan incloses en un fitxer automatitzat el responsable del qual és el Consell Comarcal de Les Garrigues, necessaris per a la tramitació de la seva sol·licitud i/o gestió per part de l'Consell. Igualment, se li informa que, només en els casos previstos en les lleis, el Consell estarà obligat a comunicar part de les seves dades a altres administracions públiques. Així mateix, li informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades facilitades, en la següent direcció:

Consell Comarcal de Les Garrigues
Av. Francesc Macià, 54
25400, Les Borges Blanques (Lleida)

Oficina Comarcal de Turisme · Av. de Francesc Macià, 54 (Les Borges Blanques) · Tel. 973 142 658 · Fax 973 140 106 · turisme@garrigues.cat