3 vídeos per gaudir de “Les Garrigues, terra verge extra”

El Consell Comarcal de les Garrigues ha iniciat una campanya per unificar la imatge turística dels pobles de la comarca sota el paraigua “Les Garrigues, terra verge extra”, per tal de projectar la comarca en l’àmbit turístic i augmentar l’autoestima del territori. Per tal d’aconseguir-ho, s’estan realitzant diferents accions per tal que els mateixos garriguencs i garriguenques siguin conscients del territori que tenen, se n’enamorin i se’n sentin orgullosos.

Una de les primeres accions de la campanya “Les Garrigues, terra verge extra” ha estat la col·locació d’un rètol promocional en una de les entrades del municipi de Castelldans. La idea és anar poblant els municipis de la nostra comarca amb una imatge unificada i crear una marca de territori que doni cabuda a tots els agents i a tots els sectors per tal que beneficiï a tota la societat garriguenca en global respecte a la seva projecció cap a la resta del territori català.

La següent acció ha estat crear 3 vídeos promocionals de les Garrigues  que  us presentem, que han de servir per projectar la comarca a l’exterior i també per animar als garriguencs a ser prescriptors del que tenim. Estan disponibles per tots els agents de la comarca que hi estiguin interessats per poder-ne fer la màxima difusió i animar a que la gent visiti les Garrigues. Els vídeos han estat realitzats per  l’Elena Bellart, Productora audiovisual de la comarca.

Aquí podeu gaudir dels vídeos centrats en la gastronomia, el patrimoni i el turisme:

A més, aprofitant l’elaboració d’aquests vídeos també s’ha creat un banc d’imatges de les Garrigues de diferents indrets i temàtiques que es posaran a disposició dels interessats per nodrir les seves webs i xarxes socials per promocionar els seus negocis i la mateixa comarca,  aquestes imatges mostraran els valors de la campanya “Les Garrigues, terra verge extra”.