Llocs amb encant on allotjar-te a les Garrigues

Si aquest estiu, busques tranquil·litat, nits fresques, activitats de tota mena i bona gastronomia, la comarca de les Garrigues és el destí ideal per gaudir d’unes vacances relaxants i de proximitat. Un dels punts importants a l’hora de preparar la teva escapada és triar un allotjament que s’adapti als teus gustos i necessitats! Per aquest motiu, avui et portem una llista de 24 allotjaments perfectes per la teva estança a la nostra comarca:

1. Allotjaments per anar amb els petits de la casa 

Lo Molí, Juneda

Allotjament al peu de la Femosa, antic molí de farina. Compta amb un jardí, una piscina espectacular i jocs de taula pels més menuts de la casa. El Molí produeix un sentiment de tranquil·litat i benestar, és el lloc ideal per trobar l’equilibri entre cos i ment.

Reserves

Cal Pitxo i Cal Miquel, Arbeca

Cal Pitxo és un allotjament rural de 40 metres quadrats emplaçat en una casa d’ús turístic de pedra del segle XVIII a Arbeca. Disposa d’una habitació amb llit de matrimoni un saló, cuina d’un sol ambient i un bany amb jacuzzi per a dues persones. La cuina aquesta totalment equipada i inclou la roba de llit, ideal per a dues persones o matrimoni amb nens petits.

Reserves

https://www.airbnb.es/rooms/20595966?adults=1&children=0&infants=0&check_in=2022-08-17&check_out=2022-08-24&federated_search_id=17200605-c382-4f78-81a4-aaf6c64dee6c&source_impression_id=p3_1659025843_KfK1xQjC6ojiSwZ2

Cal Miquel és un apartament emplaçat en el barri antic de la vila d’Arbeca, situat en el primer pis d’una casa d’ús turístic de pedra del segle XVIII. L’apartament de 40 metres quadrats disposa de banyera d’hidromassatge per a dues persones, una habitació de matrimoni, i una cuina aquesta totalment equipada.

En el saló – cuina d’un sol ambient, hi ha un sofa-llit per a dues persones, perfecte per a nens o parelles joves.

Reserves

https://www.airbnb.es/rooms/27999413?adults=1&children=0&infants=0&check_in=2023-06-13&check_out=2023-06-20&federated_search_id=17200605-c382-4f78-81a4-aaf6c64dee6c&source_impression_id=p3_1659025763_%2BPdIyUF1KpPlhano

Villa Gallart, la Pobla de Cérvoles

La casa rural compta amb 3 dormitoris, 3 banys, roba de llit, tovalloles, TV de pantalla plana, zona de menjador, cuina totalment equipada, pati amb vista al jardí i piscina! A més, els petits de la casa podran portar les seves mascotes!

Reserves

https://www.booking.com/hotel/es/villa-gallart.es.html

2. Allotjaments amb spa

La Cantera Rural Spa, Vinaixa

És una casa de luxe pensada per al benestar de les persones al seu interior és un espai cultural basat en la pedra natural. És de lloguer complet per a un màxim de 10 persones, per tant, tens la seguretat que durant la seva estada no conviuràs amb cap altre client.

És un lloc especial on trobaràs la tranquil·litat i comoditat al costat d’una zona rural on poder descansar i gaudir d’una privadesa i intimitat de son.

Dins l’allotjament La Cantera Rural Spa trobaràs diferents zones i diferents ambients, com pot ser a l’interior de les habitacions amb la cromoteràpia, els televisors intel·ligents connectats a Internet, la cuina totalment equipada, bugaderia completa, bonica cuina i un ampli saló, relaxar-se i depurar bé el cos hi ha la zona Spa i Sauna tot això situat a l’interior de l’allotjament.

A l’exterior hi ha un gran jardí amb gespa, barbacoa totalment equipada, carpes amb ombra, parc infantil i piscina que inclou una zona per als nens (amb una profunditat de 30 cm).

Si el que busques és descansar i relaxar-te aquí trobaràs la solució perfecta. 

Reserves

Cal Miqueló, Puiggròs:

Combina el món rural amb el món modern oferint estances que mantenen l’estil rústic combinat amb estil modern i minimalista. L’Spa de Cal Miqueló està ubicat al que era l’antic celler de la casa. Més de 200 anys d’història respiren per les parets que embolcallen un espai del S. XVIII remodelat per oferir un espai de relaxació i calma pels nostres hostes. Hi trobareu una piscina termal, jacuzzi, sauna finlandesa i dutxa amb gel d’aromes d’oli d’oliva.

També admeten mascotes i gaudireu d’un esmorzar amb productes artesans i ecos de la zona inclòs.

Reserves

3. Allotjaments on gaudir d’experiències gastronòmiques o enoturístiques

Casa Cinc Sons, la Pobla de Cérvoles

La casa ha estat recentment reformada per l’arquitecte Raúl Sánchez. Es va inspirar amb el projecte artístic La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové i juga amb la fusta, el ferro i els vidres per crear espais únics.

Les persones que s’allotgin a la casa Cinc Sons estan convidades a una visita amb tast de vins al celler Mas Blanch i Jové.

L’allotjament té capacitat per 10 persones. Consta d’un porxo amb taula i cadires i barbacoa exterior, una cuina amb tots els estris, un ampli menjador amb llar de foc i cinc habitacions dobles, cadascuna amb bany privat.

Pots fer les teves reserves a través d’aquests telèfons, correu electrònic o a través del formulari d’aquesta pàgina.

Telèfon: 627 559 830 / +34 973 050 018

e-mail: sara@masblanchijove.com

Ardreça

Carrer Ponent,4

25471 La Pobla de Cérvoles (Lleida)

Vilosell Wine Hotel

Allotjar-se al Vilosell Wine Hotel és una experiència rural i enològica. És gaudir d’un espai singular en un edifici de pedra que data de l’any 1931 al bell mig de la bonica població de la comarca de Les Garrigues, a tocar del celler Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre) i en un paratge natural de vinyes i cabanes de tros pròxim a molts altres atractius turístics.

L’hotel – que es pot reservar completament – consta de cuina, menjador i sala d’estar amb llar de foc i televisió, comuns per a tots els usuaris.

El cap de setmana podràs gaudir d’una visita guiada gratuïta al celler Tomàs Cusiné. 

Pots fer la teva reserva trucant al 973 176 029 o enviant un correu electrònic a reserves@vilosellwinehotel.com

Hostal Benet, Les Borges Blanques

L’Hostal Restaurant Benet està situat al bell mig de la plaça porxada de les Borges Blanques en un edifici antic totalment restaurat amb 900 m2 d’hostatgeria que disposa d’un acollidor menjador i confortables habitacions amb bany, TV, calefacció, climatització, wifi, etc.

Un lloc on podràs gaudir d’una còmoda i agradable estada a les Borges gaudint de la millor cuina garriguenca, el plaer de descobrir indrets meravellosos a la comarca de les Garrigues i de l’oli d’oliva verge extra.

Reserves

http://www.hostalbenet.cat/hostalc.html 

Hostal la Placeta d’Arbeca

La Placeta s’ha construït a partir d’una casa senyorial restaurada del segle XIX. L’hostal compta amb onze habitacions equipades amb aire climatitzat i llits amplis per a garantir una bona nit de descans.

Totes les habitacions contenen un bany amb acabats contemporanis i complets amb comoditats modernes. Tenen diversos tipus d’habitació que s’adapten a les necessitats dels diferents viatgers, parelles o grups.

La Placeta és un oasi de tranquil·litat on podràs descansar i relaxar-te per complet, a més de gaudir del seu restaurant on trobareu d’uns plats de cuidada elaboració amb productes de temporada i de proximitat en un ambient modern que ens endinsa en la serenitat del paisatge garriguenc.

Reserves

https://placeta.net/

4. Allotjaments pet friendly

Cal Bassó, Arbeca

Es tracta d’un habitatge d’ús turístic amb capacitat per 13 persones on podràs allotjar-te acompanyat per la teva mascota.

Reserves

Mòbil

615399853

Telèfon 2

667 436 575

Email

calbasso@arbecarural.cat

Casa Arbós, Arbeca

És un establiment unifamiliar completament reformat on gaudiràs de totes les comoditats. Disposem d’espais amplis per trobar-te i passar una estona inoblidable amb els teus. Casa Arbós és ideal per a grups o per trobades familiars amb la companyia de la teva mascota.

Reserves

+34 638 10 44 72

+34 606 29 19 30

hola@casaarbos.cat

Ca la Francesca, Juncosa

La casa compta amb 5 dormitoris, 2 banys, roba de llit, tovalloles, TV de pantalla plana via satèl·lit, zona de menjador, cuina totalment equipada i balcó amb vista a la ciutat.

L’establiment alberga un saló compartit. En els voltants es pot practicar senderisme i ciclisme. I a més, podràs gaudir de la teva estança amb la teva mascota.

Reserves

https://www.booking.com/hotel/es/ca-la-francesa-juncosa.es.html

El Paller de Cal Dominguet, l’Espluga Calba

És un antic paller reformat, un lloc tranquil que ofereix una infinitat de possibilitats: espais naturals, patrimoni, gastronomia, esdeveniments culturals, oleoturisme, visites a cellers, senderisme, entrades, excursions amb bicicleta i, a més, podràs emboscar-te a través de paisatges de pedra seca.

La casa es distribueix en dues plantes amb sala, cuina, menjador, dos banys, un dormitori i un pati amb boniques vistes. La casa també té calefacció. La cuina està equipada amb nevera, cuina de gas, rentavaixella, forn i utensilis de cuina. També disposem de Wi-Fi, TV, llençols, tovalloles, rentavaixelles i rentadora.

Reserves

Ca la Miquela, l’Albagés

Ca La Miquela es troba a la població de l´Albagés. Poble petit eminentment agrícola de la comarca de les Garrigues (Lleida).

Ca La Miquela va començar a ser construïda als voltants de 1860 per la mateixa família en aquells temps molts dels pagesos de la zona dominaven l’art de la pedra seca i en temporades que no hi havia tanta feina al camp es dedicaven a la construcció de cases, masos, cabanes, marges i altres construccions en pedra típiques de les Garrigues.

Actualment, Ca La Miquela està dedicada a l’allotjament turístic regentat per l´Àlex i la Gala ofereix la tranquil·litat de la vida rural.

Reserves

Cal Santos Casa Rural, Vinaixa

Casa de camp àmplia situada al poble de Vinaixa, on es pot gaudir d’una estada agradable, còmoda i divertida, enmig d’un entorn rural i ple de llocs per descobrir. 

L’allotjament disposa d’un gran jardí on es poden trobar diferents aus de corral. També hi ha zona de barbacoa. 

Reserves

https://www.escapadarural.cat/casa-rural/lleida/cal-santos-casa-rural

​​Cal Marquès, Cervià de les Garrigues

Es troba a Cervià de les Garrigues i ofereix jardí, zona de barbacoa i terrassa.  La casa està equipada amb 5 dormitoris, 3 banys, roba de llit, tovalloles, TV de pantalla plana, zona de menjador, cuina totalment equipada i pati amb vista al jardí. Permet mascotes.

Reserves

https://www.booking.com/hotel/es/cal-marques.es.html

La Ruella, Cervià de les Garrigues

-Barbacoa
-Zona Chill-Out
-Mobiliari jardí
-Gronxadors
-Sorral
-Un Bosc Encantant (amb fades, follets… i més ésser màgics que els nostres hostes poden trobar i conèixer durant la seva estada)
-Animals de granja (durant la estada es pot gaudir dels ous de corral que ens regalen les nostres gallines diàriament. Als més petits els encanta anar a buscar-los!)

5. Allotjaments en espais amb encant

El Maset del Vilosell

El Maset del Vilosell és una antiga pallissa de pedra vista totalment reformada amb molta cura que conserva l’essència i l’esperit de la construcció original del segle XIX, però amb el confort del segle XXI.

L’establiment de turisme rural té capacitat per 6 persones i disposa de tres habitacions dobles, dos banys (un dels quals amb banyera de cromoteràpia), un lavabo, piscina i jardí. Està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, ja que tot l’establiment està distribuït a la planta baixa i una de les habitacions té un bany adaptat.

La seva situació és ideal, perquè es pot anar a peu al centre del poble en tan sols dos minuts (a 150 metres), sense deixar de gaudir de la tranquil·litat que els voltants del Maset ofereixen.

Reserves

https://www.elmaset.cat/ca/reserves/6

Castell de la Floresta

T’has allotjat mai en un castell? A la Floresta podràs fer-ho! Ideal per famílies que busquen gaudir d’un entorn tranquil i dormir en un lloc diferent.

Reserves

https://www.floresta.cat/turisme/copy_of_castell-de-la-floresta

La Roca del Castell, Cervià de les Garrigues

La casa és part de les resta de l’antic castell de Cervià, construït als voltant del segle XIII-XIV.  És tota de pedra i en diversos llocs està construida aprofitant la roca natural cosa que l’hi dona molt encant.

Consta de cuina-menjador, sala d’estar, dos habitacions amb llit de matrimoni, dos banys (un en-suite), garatge i diverses terrasses encantadores.

Reserves

https://mtbove.wixsite.com/larocadelcastell/reservar 

Casa Emma, El Vilosell

Us ofereix cases de pedra amb encant, terrassa, llar de foc, WiFi i Smart TV. Combinen història i caràcter amb totes les comoditats i unes vistes úniques. Disposareu de la casa sencera, no només d’habitacions o cuina compartida. En un dels pobles més bonics de Catalunya, amb piscines municipals, botiga de queviures, bars, restaurants i terrasses, i amplis espais per al joc infantil i activitats culturals. Ideals per desconnectar en un entorn natural, al peu de la Serra la Llena, per gaudir de la cultura de l’oli i del vi.


A més, també podràs allotjar-te en altres espais com Cal Breton, situat al Vilosell, Cal Farré d’Arbeca o tots els espais que trobaràs aquí.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació aquí

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close