Cervià de les Garrigues

El camí dels set sentits

4 km d’anada i tornada

La ruta comença a l’encreuament de la carretera de l’Albi cap a la Pobla de Cérvoles i acaba a l’aqüeducte del Frare, a la vora del riu Set.

La distància des de l'escultura de començament de la ruta fins a l'aqüeducte és de 2,5 quilòmetres. Durant el trajecte podreu anar descobrint les obres de la Marta Pruna.

El camí dels set sentits és un recorregut pel paisatge garriguenc per gaudir de la natura i l'art. Les escultures de Marta Pruna han nascut del diàleg entre l'espai i el temps.
En aquesta ruta de l'olor, el gust, el tacte, l'oïda, la mirada, la intuïció i la reflexió, una sèrie de creacions artístiques envoltades de natura s'obriran al nostre pas i per percebre-les i gaudir-les necessitarem de tots els nostres sentits, que potser són més de set, segons marquen els últims avenços científics. Però serà el setè sentit, el de la reflexió, el que potser ens ajudarà a obrir més les nostres ments i a viure en tota la seva profunditat el trajecte que tot just encetarem, el camí dels set sentits, el camí del riu Set, el camí de la intuïció i la reflexió... Un camí que ens transporta a tot un món d'olors i degustacions, de sensacions, que no només amb el tacte, l'oïda o la mirada podríem percebre en tota la seva intensitat. Per això Marta Pruna vol convidar-nos a endinsar-nos pel camí de l'art, el camí del llenguatge intuïtiu més creatiu, el camí que transita entre allò tangible i allò intangible, perquè no sempre es pot entendre tot només fent ús de les nostres sensacions purament corporals. A vegades necessitem una veu o una mirada.

Partager sur twitter
Partager sur facebook
Partager sur linkedin
Partager sur whatsapp

Joignez-vous à notre agenda culturel

CLÁUSULA INFORMATIVA SOLICITUD GENERAL
El Consell Comarcal de Les Garrigues (en adelante Consejo) con CIF núm. P7500004B y domicilio en Avenida de Francesc Macià 54, 25400, Les Borges Blanques, Lleida, tratará los datos personales facilitados con la finalidad de gestionar la solicitud por parte del interesado en el Consell, siendo la base que legitima este tratamiento interés público y el consentimiento del solicitante.
Estos datos sólo serán comunicados a terceros prestadores de servicios estrictamente necesarios y no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal.
El Consejo conservará sus datos personales durante el plazo en que le pudiera ser exigible algún tipo de responsabilidad.
Los datos solicitados mediante el formulario son los estrictamente necesarios para la correcta consecución de la finalidad antes informada, de modo que, en caso de no facilitar estos datos, el Consejo no podrá garantizar su solicitud.
En cualquier caso, el Interesado podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y limitación mediante petición escrita remitida a dpd@garrigues.cat. El Interesado podrá ponerse en contacto con el Delegado de Protección de Datos (DPO) del Consejo en la dirección de correo electrónico dpd@garrigues.cat
Asimismo, le informamos que tiene derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de protección de datos.
Le Bureau

Oficina Comarcal de Turisme
Av. de Francesc Macià, 54
Les Borges Blanques
25400 LLEIDA
  973 142 658
  turisme@garrigues.cat