@noisivorue

Que faire

Routes

Cervià de les Garrigues

El camí dels set sentits

4 km d’anada i tornada

La ruta comença a l’encreuament de la carretera de l’Albi cap a la Pobla de Cérvoles i acaba a l’aqüeducte del Frare, a la vora del riu Set.

La distància des de l'escultura de començament de la ruta fins a l'aqüeducte és de 2,5 quilòmetres. Durant el trajecte podreu anar descobrint les obres de la Marta Pruna.

El camí dels set sentits és un recorregut pel paisatge garriguenc per gaudir de la natura i l'art. Les escultures de Marta Pruna han nascut del diàleg entre l'espai i el temps.
En aquesta ruta de l'olor, el gust, el tacte, l'oïda, la mirada, la intuïció i la reflexió, una sèrie de creacions artístiques envoltades de natura s'obriran al nostre pas i per percebre-les i gaudir-les necessitarem de tots els nostres sentits, que potser són més de set, segons marquen els últims avenços científics. Però serà el setè sentit, el de la reflexió, el que potser ens ajudarà a obrir més les nostres ments i a viure en tota la seva profunditat el trajecte que tot just encetarem, el camí dels set sentits, el camí del riu Set, el camí de la intuïció i la reflexió... Un camí que ens transporta a tot un món d'olors i degustacions, de sensacions, que no només amb el tacte, l'oïda o la mirada podríem percebre en tota la seva intensitat. Per això Marta Pruna vol convidar-nos a endinsar-nos pel camí de l'art, el camí del llenguatge intuïtiu més creatiu, el camí que transita entre allò tangible i allò intangible, perquè no sempre es pot entendre tot només fent ús de les nostres sensacions purament corporals. A vegades necessitem una veu o una mirada.