Cultura
Juneda

Teatre: SOTABOSC Inspira Teatre

12 February

El nou espectacle de la companyia Inspira Teatre adreçat als més petits, que ens connectarà amb el món natural a través de la música, el teatre i el moviment.

 

El bosc és un lloc de gran meravella, on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. És un lloc de pertinença. Les amigues, al bosc, poden ser plantes, arbres o animals. Totes tenen molts regals per a compartir. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, olorar, tastar, mirar i sentir la màgia del bosc viu.

Un espectacle de creació en col·lectiu, amb mirada femenina, respectuós amb els infants, amb llenguatges pluridisciplinars no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

 

Durada: 40 min
Edat recomanada de 0 a 5 anys
Tots els adults i infants necessiten comprar entrada.

AFORAMENT REDUÏT

FITXA ARTÍSTICA:
Idea original: Esther Westermeyer
Interpretació: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer
Direcció escènica i coreografia: Claudia Moreso
Composició i direcció musical: Viv Manning
Disseny de llums i tècnic: Guillem Bonfill
Disseny de vestuari: Rosa Solé
Disseny escenografia: Xavier Erra
Construcció escenografia: Taller Jorba-Miró
Producció: Gemma Ros

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Subscribe to our cultural agenda

CLÁUSULA INFORMATIVA SOLICITUD GENERAL
El Consell Comarcal de Les Garrigues (en adelante Consejo) con CIF núm. P7500004B y domicilio en Avenida de Francesc Macià 54, 25400, Les Borges Blanques, Lleida, tratará los datos personales facilitados con la finalidad de gestionar la solicitud por parte del interesado en el Consell, siendo la base que legitima este tratamiento interés público y el consentimiento del solicitante.
Estos datos sólo serán comunicados a terceros prestadores de servicios estrictamente necesarios y no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal.
El Consejo conservará sus datos personales durante el plazo en que le pudiera ser exigible algún tipo de responsabilidad.
Los datos solicitados mediante el formulario son los estrictamente necesarios para la correcta consecución de la finalidad antes informada, de modo que, en caso de no facilitar estos datos, el Consejo no podrá garantizar su solicitud.
En cualquier caso, el Interesado podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y limitación mediante petición escrita remitida a dpd@garrigues.cat. El Interesado podrá ponerse en contacto con el Delegado de Protección de Datos (DPO) del Consejo en la dirección de correo electrónico dpd@garrigues.cat
Asimismo, le informamos que tiene derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de protección de datos.
Office

Oficina Comarcal de Turisme
Av. de Francesc Macià, 54
Les Borges Blanques
25400 LLEIDA
  973 142 658
  turisme@garrigues.cat